måndag 20 juni 2011

KUSINTRÄFF

Då har man varit på kusinträff i Skåne, närmare bestämt Borrby. Min mamma kommer ju från Glimminge (Österlen) så jag har ju jättemånga kusiner därruntomkring.
Jag och syrran åkte ner i fredags till våran kusin Carina, som bor i Borrby, och som ordnat med hela festen. Vi passade på att hälsa på våran moster Gunni och morbror Göte, som bor i Ystad. Det är alltid lika kul att träffa dem. Härefter åkte vi till Carina. Väl där så blev vi bjuda på middag och jättegott vin. Våran goa morbror Bernt var också där, kul att se honom igen.
Vi satt och pratade om ditt och datt hela kvällen tills lampan släktes och vi somnade för att vakna till en dag då det pirrade i våra magar inför kusinträffen.
Kaffe och frukost och partytält som sattes upp i trädgården. Marinering av kött och sallad som skulles göra i ordning och lite andra grejer som skulle fixas. När detta var klart så var det dags att koka kaffe i hälla upp i termosar för avfärd mot Gislövs Stjärna, där skulle vi träffas först för att ta en fika och lätta upp allas nervositet. Blev mycket trevligt. Härefter så åkte vi till Carina för att ha fest.
Skriver mer i morgon...kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar