måndag 6 september 2010

Nu är det september

Ja, nu är det september och jag har inte gjort någonting för att gå ner. Men på onsdag börjar jag min träning på O2 så jag hoppas att det ska gå bra. Ska dit på onsdag och få en handlingsplan för mat och för träning, ska bli kul. FAKTISKT.
Idag är jag då så trött, orkar inte mycket här inte. Är ledig på onsdag så i morgon är det fredag för mig. Ska även försöka träffa en gammal arbetskamrat i veckan, hoppas att jag får tid.
Kram på er alla.

1 kommentar:

  1. Heeij älskade sis.. du e goo du, tack för kommentaren. Jag trivs jättebra me håret, Linda är ju så duktig å vet vad jag kan ha å inte.

    SÅ roligt för dej å få egen PT.. skulle jag me behöva.. nee, bara jag ger mej den på de så går de, å jag har int tiiiid me nån som ska kolla min träning hela tiden.
    Men du kan få ta en av mina dogz så har du sällskap på dina promenader, då lovar jag dej att då är du beroende direkt å MÅSTE ut, å gla blir man av hund me..jooo.. de hade vare nåt för dej du.

    Hur mår du annars då? Igår kändes de som en väldans förvirrad dag för mej.. kände mej inte alls sååå Ok.. men de e en annan sak.Nog om mej.. ha de bra nu älskesis.. hörs å ses.. liliz <3

    SvaraRadera